Ταυτότητα – Επικοινωνία

Ταυτότητα – Επικοινωνία

Το myagrinio.gr αποτελεί την πύλη προβολής και ενίσχυσης της αγοράς του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας, μέσω του διαδικτύου σε όλη την περιοχή και κατ επέκταση σε όλη τη χώρα και όχι μόνο. Λειτουργεί ως εξελιγμένος οδηγός αγοράς με το σημαντικό προτέρημα της δυνατότητα τηλεοπτικής προβολής των επιχειρήσεων. Είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με πρόγραμμα που καθορίζετε από τον χρήστη ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τι θα δει από όλες τις κατηγορίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Στόχος η προβολή όχι μόνο της αγοράς αλλά και η διάδοση του πολιτιστικού μας υπόβαθρου της κληρονομιάς μας, των ιδιαιτεροτήτων και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής μας. Διεκδικούμε την προσοχή όλων κάνοντας τον τόπο μας μέρος για το όποιο όλοι θα γνωρίζουν. Με τα πλεονεκτήματα της γρήγορης διάδρασης στο διαδίκτυο και την αμεσότητα της τηλεοπτικής λογικής αυξάνουμε τις δυνατότητες και προσεγγίζουμε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Μέσω του myagrinio.gr μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργούν τα δικά τους τηλεοπτικά σποτ, τα οποία προβάλονται σε ένα υπερσύχρονο περιβάλλον διεπαφής. Το μήνυμά τους θα μπορεί να φτάνει άμεσα σε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, προβάλλοντας  με πρωτοποριακό τρόπο την επιχείρησή τους. Γεγονότα, εκδηλώσεις, αποκλειστικότητες, πολιτικά παρασκήνια, χρήσιμες πληροφορίες, τηλεοπτικό πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ, ταινίες, σειρές, μαγκαζίνο, νέα κλπ θα πλαισιώσουν τα διαφημιστικά σποτ, δημιουργώντας έναν τηλεοπτικό σταθμό για τους αναγνώστες των Αγρίνιο Culture – myagrinio.gr, και ειδικά για την προβολή των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων. Και όλα αυτά με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας HD.

Με βάση την δύναμη των ήδη χιλιάδων αναγνωστών του Αγρίνιο Culture και το ενδιαφέρον που θα προκαλεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα εγγυούμαστε την αποτελεσματική προβολή των διαφημιζομένων μας.

Δημιουργούμε μια ιστοσελίδα από όπου θα έχει λόγο ο καθένας μας να περνά καθημερινά για να ενημερώνεται, να γνωρίζει τις δραστηριότητες των συμπολιτών του αλλά και να βλέπει τα αποτελέσματα της προβολής του.

To myagrinio.gr έχει δημιουργηθεί από την εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Black Light productions (www.blacklight.gr) σε συνεργασία με το ενημερωτικό portal Αγρίνιο Culture. H Black Light productions είναι μια καινούργια εταιρεία στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών. Tα ιδρυτικά της μέλη, τα στελέχη αλλά και οι συνεργάτες της απαρτίζουν μια δημιουργική ομάδα με άριστη γνώση, πλούσια εμπειρία και αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών και των διαφημιστικών ταινιών.

Το agrinioculture.gr στον σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας του σαν ολοκληρωμένο ενημερωτικό portal έχει καταφέρει να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο και δυναμικά αυξανόμενο αριθμό αναγνωστών. Η ανανεωτική του εικόνα, η φρέσκια ματιά στα θέματα, το τρίπτυχο ενημέρωση – άποψη – πολιτισμός και η πολιτική του ανεξαρτησία, έχουν τραβήξει την προσοχή και μέσα σε σύντομο διάστημα το καθιέρωσαν.

 

Επικοινωνία  

Για πληροφορίες, άρθρα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις επί των δημοσιευμάτων: info@myagrinio.gr

Για να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας:
Υπεύθυνος πωλήσεων: Γιώργος Μαμασούλας gmam@myagrinio.gr
6945 722 069

* (υποχρεωτικά πεδία)